De open keuken vormt het hart van het bedrijf. Hier wordt gewerkt met alleen dagverse producten. De kaart wisselt met de seizoenen zodat u altijd geniet van al het goede dat de natuur te bieden heeft. Zo serveren wij in het najaar de mooiste wildgerechten en ontbreken in het voorjaar de echte Twentse asperges niet op onze kaart.
Kleine kaart Onze suggesties Restaurant Hotel Menukaart Zakenlunches, diner voor twee of juist voor een gezelschap, wij verzorgen het graag voor u. Ook voor diverse buffetten, brunches en high-tea bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u speciale wensen? Wij komen u daar graag in tegemoet.

Menukaart
Onze menukaart loopt met de seizoenen mee. Dit betekent dat wij iedere twee a drie maanden een nieuwe kaart voeren.
In het wildseizoen serveren wij diverse wildsoorten, volgens de officiële jachtkalender. In het aspergeseizoen serveren wij diverse variaties in Twentse asperges van onze aspergesteker Gerrit Slaghekke uit Bentelo. Eet u vegetarisch of volgt u een glutenvrij dieet, geef uw wensen door dan houden wij hier rekening mee.